İZMİR / TİRE - Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ümit ARDICAK - Müdür Vekili

1980 yılında Ödemiş’te doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ödemiş’te tamamladı. 2003 yılında Pamukkale Üniversitesi Tarih Öğretmenliği bölümünü bitirdi, 2008 yılında Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Eğitim Bilimleri alanında yüksek lisans yaptı.

2009 yılında Kırklareli Lüleburgaz İlçesi Büyükkarıştıran Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenliğe başladı. 2011 yılında Tire Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi’ne tayin oldu.

2019 yılında yapılan sınava dayalı müdür yardımcılığı atamalarıyla 01/10/2019 tarihinde okulumuzda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Evli ve bir kız babası olup, halen okulumuzda Müdür Vekilliği görevini sürdürmektedir.